Ženski uhani enako pomembni kot okvir za sliko

Uhani so super izbira za popestritev modnega stila in so pomemben del ženske modne zbirke.

Izbiramo jih glede na trenutni slog oblačenja. Ob posebnih priložnostih si poleg elegantne obleke nadenemo tudi elegantne uhane, za vsakdanje priložnosti so navadno primerni uhani raznih dolžin in oblik, predvsem je odvisno od tega, kaj imamo oblečeno in kam gremo.

Ženski uhani lahko namreč še tako preprosto oblačilno opravo spremenijo v unikatno in ji dajo tisto piko na i. Ta priljubljen kos nakita je za marsikatero žensko nepogrešljiv modni dodatek. Vendar moramo pri izbiri uhanov upoštevati tudi nekaj pravil.

Vsaka modna ženska ve, da mora biti vsak kos nakita skrbno izbran. Ženski uhani tako morajo ustrezati priložnosti, letom, obliki obraza, pričeski, barvi las, polti.  Ali se odpravljate na plažo, v trgovino, pisarno ali na poroko  – uhani poudarijo tudi vašo osebnost. Svetu sporočajo, da ste ponosna, odločna in samozavestna ženska, ki se brez težav sooča z raznimi situacijami in točno ve, kaj hoče.

Predvsem sedaj, ko se bliža čas prazničnih zabav, je odličen trenutek, da si omislite kakšne nove uhane. Katerekoli boste izbrale, kjerkoli boste praznovale, z ustreznimi oblačili,  pričesko in uhani boste zagotovo opažene!