ZABLESTITE NA DECEMBRSKIH ZABAVAH

December je čas praznikov in obdarovanja, zaznamujejo pa ga tudi različna druženja in zabave. Najsi bo to božična, službena ali novoletna  zabava, ženske želimo biti takrat še posebej urejene in zapeljive.  Da bi zasijale v vsej svoji lepoti, je pomembno predvsem to, da se uredite tako, da se boste v svoji koži dobro počutile. Lahko se odločite za nakup novih oblačil ali pobrskate po omari – obleka, ki ste jo že večkrat nosile, je lahko videti čisto drugače, če jo dopolnite s kakšnim izrazitim modnim dodatkom. Ni nujno, da oblečete obleko, prav enako dobro lahko izgledate tudi v hlačah ali krilu, izberite tisto, kar vam najbolj ustreza.  Barva oblačil naj odraža vaš osebni stil in ustreza vašemu počutju, vsekakor pa ne morete zgrešiti s črno ali rdečo barvo. Elegantna obleka

Za decembrske zabave velja zapoved: naj se sveti in blešči, torej brez zadrege izberite oblačila z bleščicami in bleščeče modne dodatke, pazite le na zmernost. Torbica naj bo majhna, čevlji elegantni in udobni. Svoj videz lahko popestrite tudi z modnimi nogavicami, elegantnim šalom ali visokimi rokavicami. Pika na i pa je nakit, ki čudovito dopolni celoten stil. Uskladite ga z modnim slogom, če želite izstopati, je dovolj en izrazit večji kos nakita.

Modna ustnice

Make up je ob tej priložnosti lahko drznejši kot sicer, poudarite predvsem oči ali ustnice, preizkusite se lahko tudi v eksperimentiranju novih pričesk, morda je sedaj pravi čas, da si končno nadenete kakšen nenavaden  lasni dodatek, ne  pozabite  pa poskrbeti za urejene nohte.

 

Poigrajte se z barvami in različnimi kombinacijami modnih kosov, bodite drzne, upajte si več!

 

 

 

 

Manjka vam le še najpomembnejši modni dodatek –  samozavesten nasmešek –  in zablestele boste kot prave zvezde.