TORBICE IN DENARNICE

TORBICA CLAIRE PARIS HILTON

Torbice in denarnice so priljubljen modni dodatek vsake modne ženske. Lahko so majhne, velike, športne, elegantne, klasične, drzne, za posebne ali vsakdanje priložnosti, različnih barv in vzorcev.

Le redke so ženske, ki imajo le eno torbico, saj so torbice najboljše prijateljice žensk. Tudi denarnice so nepogrešljiv modni kos vsakega stylinga. Poleg tega, da morajo biti dovolj prostorne, ženske pri izbiri upoštevamo tudi dejstvo, da morajo biti edinstvenega modnega videza. Dandanes so v modi predvsem velike denarnice.

Seveda pa torbice in denarnice niso le modni dodatek, ženske bi brez teh dveh pripomočkov zagotovo bile izgubljene in neorganizirane. V denarnice spravimo vse potrebne dokumente, kartice, denar … Torbica pa je super prenosni pripomoček za razne predmete: robčke, telefon, ključe, pisalo, očala, ogledalce …  V njej se lahko najde tudi kak prigrizek, ponavadi je prostora tudi za kakšen mini dežnik, kremo …

Čeprav moški ne razumejo, zakaj ženska sploh potrebuje torbico, je ta dodatek za nas torej zelo priročen. Poleg funkcionalnosti pa seveda tudi odlično dopolni naš modni slog. Denarnice in torbice so za ženske obvezen modni dodatek, pri izbiri pa poleg uporabnosti upoštevamo še dejstvo, da izbrani kos poudari našo osebnost in daje našemu stilu piko na i.