S STILOM NA MATURANTSKI PLES

Bliža se najpomembnejši večer za srednješolce – maturantski ples. S to čudovito tradicijo se srednješolci poslovite od srednje šole in zakorakate v novo življenjsko obdobje. Vsaka punca si ob tem edinstvenem dogodku želi zablesteti v vsem svojem sijaju.  Vendar naloga ni lahka, priložnost namreč zahteva obsežne priprave. Izbrati morate obleko, čevlje, modne dodatke,  pričesko, razmisliti o videzu nohtov, negovani koži in ličenju. Maturantski ples je svečan dogodek, na katerem imate priložnost nositi modne kombinacije, ki se ne nosijo vsak dan.  Izberite torej glamurozno obleko, o kateri že od nekdaj sanjate, z njo uskladite elegantne čevlje, pričesko, nakit, torbico, poskrbite za večerni make-up in negovan videz kože. Vsak majhen detajl ima zelo pomembno vlogo, zato načrtujte in si vzemite čas.

Da bi našle pravi nakit za ta dogodek, vam ni potrebno oditi od doma in izgubljati časa z iskanjem po trgovinah, edinstven izbor nakita za to priložnost vam je na voljo v naši spletni trgovini. Popoln in zapeljiv videz boste zagotovo dosegle z atraktivno OGRLICO ISABELLA, ki bo vašemu stilu dodala ravno pravo mero glamurja in kanček drznosti. Za dovršen in dih jemajoč videz bosta poskrbeli tudi OGRLICA SOFIA in NOEMI. Odločite se lahko za izjemno OGRLICO LOPEZ, ki izraža prestiž in eleganco. Tiste, ki iščete nekaj bolj nežnega in romantičnega, boste verjetno kolebale med OGRLICAMI PRINCESS, PEARL SHINE in MAYUJA. Ne pozabite na zapestnice – ZAPESTNICI NIA in ALINA sta odlična izbira, saj se lepo skladata z vsako elegantno modno kombinacijo. Na voljo so vam tudi uhani – če ste se odločile za spete lase, bodo viseči UHANI ESTRELITA ali ELISABETH prava izbira za sanjski videz. Tudi z UHANI BELLA boste nedvomno izgledale čudovito.

Ne pozabite na zmernost, pri vpadljivi glamurozni obleki izberite manjši nakit, preprostejše obleke pa popestrite z bogatejšim  nakitom. Še vedno velja pravilo manj je več – izberite le kakšen kos nakita ali dva. Najpomembneje je, da se dobro počutite v svoji koži,  imejte se lepo, zabavajte se in uživajte. Maturantski večer bo hitro minil, spomini pa ostanejo za večno.