Nakit za silvestrovo

Bliža se konec leta in praznovanje prihoda novega leta. Če se odpravljate na silvestrsko zabavo, si najbrž vsaka izmed vas želi blesteti. Silvestrovo je namreč priložnost, da z dobro izbrano modno kombinacijo zasijete kot prava zvezda zabave in poudarite svojo lepoto. Obleko imate najbrž izbrano že kar nekaj časa, da bo vaš modni videz zares dovršen, jo dopolnite z ustreznim nakitom. Ponujamo vam nekaj nasvetov, s katerimi boste dosegle popoln silvestrski videz.

Hit silvestrskih zabav so vpadljive ogrlice, ki jih lahko kombinirate z obleko, srajco, bluzo ali puloverjem, v vsakem primeru boste modne in šik. Prav zagotovo boste požele mnogo zavidljivih pogledov z elegantno OGRLICO DIAMOND (v zlati ali srebrni barvi), ki bo čudovita popestritev vaše svečane modne oprave.

Edinstven modni videz na zabavi lahko dosežete tudi z drznim kosom nakita, kot sta OGRLICA ISABELLA ali OGRLICA FASHION (na voljo v treh barvah).

Če želite biti nežno elegantne, pa je  prava izbira za vas OGRLICA ELEGANCE ali ogrlica CAMERON.

Dopolnite glamurozen in uglajen videz z zapestnicami. Z ZAPESTNICO AURELIA in ZAPESTNICO ALICIA boste brez dvoma očarljive in zapeljive kot nikoli doslej. Elegantni videz boste zagotovo ustvarile z ZAPESTNICO GLORY ali ZAPESTNICO FASHION, ki je pravi modni hit.


Nakit je nepogrešljiv detajl, ki bo poskrbel za edinstvenost vašega modnega stila. Izbira je vaša, karkoli boste izbrale, zagotovo boste opažene na silvestrovo. Želimo vam nepozabno noč.