MODNI DODATKI

Vsaka modna ženska ima v svoji omari zagotovo vsaj en modni dodatek (modni dodatki): najsi bo to pisana ruta, drzen pas, prikupna čepica, razni okraski za lase, sončna očala, ura ali nakit.

Ko se odpravljate na zabavo ali zmenek, je tisti modni dodatek, ki ga boste izbrale, sigurno nakit.  Čudovita ogrlica ali uhani, zapestnica, morda prstan, v stilu, ki se prilega vaši modni podobi.

Ob odhodu v službo najbrž večkrat ugotovite, da nekaj manjka, modni slog ni dovršen: izberite nevpadljiv nakit ali modno ruto. Preizkusite različne stile, poigrajte se z barvami.

Ste se naveličale nositi vedno enako obleko, potrebujete spremembo? Ni vam potrebno kupiti nove, le popestrite jo s kakšnim pasom, dodajte nekaj nakita in že boste zasijale.

Kaj pa pričeska? Ste se naveličale nositi vedno enake modne dodatke? Zakaj se torej tokrat ne bi odločile za spremembo in si nadele kakšen dodatek za lase?

Pri izbiri modnih dodatkov pa vsekakor ne pozabite na pravilo: manj je več.

Res je, da obleka naredi človeka, vendar so modni dodatki must have oprema vsake modne ženske. Celotno modno opravo popestrijo in ji dodajo tisto pikico na i.

 

 

Izberi sedaj modne dodatke: www.bodimodna.si