10 najboljših daril za mamo

Kaj podariti mami - Najboljse darilo za mamo

Darilo za mamo je nekaj posebnega. Mama je oseba, ki nam je najbližje in s katero imamo edinstven odnos. Zato si mama zasluži nekaj posebnega. Izbrskali smo 10 daril, ki jih lahko ob posebni priložnosti ali kar tako poklonite svoji mami.

  • 1 – Nega obraza

Pokloni mami tretma za osvežitev kože. V kolikor kozmetičkarko že sedaj obiskuje pogosto, ji privošči kakšen nov tretma v njenem priljubljenem salonu. Za nego obraza ni nikoli preveč pozornosti.

  • 2 – Tečaj izdelave iz gline / šivanja / pečenja z drožmi / tujega jezika

Če je tvoja mama odprta za nove stvari, ji podari novo znanje. Da bo bolj zabavno, se na tečaj podajta skupaj in tako bo poleg novega znanja nastala odlična skupna izkušnja.

  • 3 – Nakit

Nakit je vedno dober odgovor na vprašanje, kaj kupiti. Poglej široko ponudbo kvalitetnega in atraktivnega nakita tukaj: https://www.bodimodna.si

  • 4 – Razvajanje v dvoje

V dvoje se lahko podata tudi na razvajanje v bližnji welness. Masaža v dvoje ni nujno rezervirana samo za zaljubljene pare. Naj bo tvoj zmenek tvoja mama. Verjemi, odlično bo!

  • 5 – Kvalitetna torbica

Svojo mamo poznaš dovolj, da veš, kako velika je njena idealna torbica in kakšen stil ji ustreza.

  • 6 – Pižama

Privošči svoji mami pižamo – toplo in mehko za zimo ali lahkotno in nežno za toplejše dni.

  • 7 – CD njenega najljubšega izvajalca

Obudi mami spomine na njena mladostna leta z glasbo, na katero je že skoraj pozabila. Ali ji približaj izvajalca, katerih pesmi rada prepeva med vožnjo v avtomobilu. Če je mama najsodobnejše sorte, ki glasbo nasnemaj na USB ali neposredno na telefon.

  • 8 – Abonma ali karte za gledališče

Je tvoja mama ljubiteljica kulture? Približaj ji program bližnje kulturne ustanove s karto za ogled razstave, predstave, koncerta. Če imaš možnost, ji lahko pokloniš tudi abonma.

  • 9 – Set raznolikih čajev

Ustavi se v čajnici ali bolje založenem trgovskem centru, kjer najdeš raznolike čaje iz vseh koncev sveta. Da dodaš košček osebne note, lahko k vsakem izmed čajev napišeš, za katero priložnost je namenjen, recimo: “za ponedeljek, da te dvigne”, “ob branju knjige”, “po odlični kopeli”, “za zimske večere”.

  • 10 – Osvežilec ali čistilec zraka

Na kvaliteto zraka velikokrat pozabljamo, od njega pa ni odvisno samo dobro počutje, ampak dolgoročni vpliv na zdravje. Zato bosta osvežilec ali čistilec zraka odlično darilo vsaki mami.


Preverite tudi:


Photo by Kayla Farmer on Unsplash

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja