ČAS JE ZA SPROSTITEV

Hiter tempo življenja poskrbi, da skorajda nimamo časa globoko vdihniti in si napolniti baterije. Vsak človek potrebuje počitek in sprostitev. Malo oddiha si lahko privoščimo na različne načine.

BRANJE

Si strastna ljubiteljica knjig? Ali morda rada prebiraš trače in novice? Privošči si nekaj uric v mirnem okolju in se posveti branju. Sprostilo te bo.

VODA

Privošči si kopanje v toplicah ali si pripravi domačo kopel. Takšno razvajanje bo brez dvoma poskrbelo, da boš kot prerojena.

NARAVA

Lepo vreme vabi v naravo. Pojdi na sprehod, občuduj naravo, poslušaj petje ptic in se sprosti.

GLASBA IN PLES

Če imaš rada glasbo in ples, potem te bo zagotovo sprostilo poslušanje tvojih najljubših pesmi ali skladb, lahko tudi zaplešeš. Glasba zares pomirja.

ŠPORT

Marsikdo bi dejal, da šport ne sodi k počitku, vendar marsikoga sprošča. Oddih ne pomeni vedno, da damo vse štiri od sebe. Če si torej tudi ti med njimi, se odpravi na tek, kolesarjenje, aerobiko, hitro hojo … Tudi delo na vrtu je lahko sproščujoče.

MASAŽA

Masaža je odličen način sproščanja, lahko si jo privoščiš v katerem izmed lepotnih salonov ali pa te zmasira partner ali prijateljica. Profesionalna ali ne – najpomembneje je, da se sprostiš.

DOBRA DRUŽBA

Ko potrebuješ pobeg od obveznosti, je lahko druženje s prijateljico pravi balzam za tvojo dušo. Odpravita se na kavico, čaj, si oglejta kakšno predstavo …

DOMAČ FOTELJ IN TV

Zakaj pa ne. Vmes lahko tudi malo zadremaš. Nihče ti ne bo zameril, to je tvoj trenutek.

Karkoli boš izbrala za sproščanje – ne razmišljaj o problemih. Sprosti se in uživaj v trenutku. Vse ostalo bo že počakalo.